MOSTRA DE VALÈNCIA

CINEMA DEL MEDITERRANI

Mostra de València–Cinema del Mediterrani és una cita per a amants del cinema, tant per a gent experta com aficionada, on s’ajunten el públic i les persones creadores per gaudir d’una programació especialment triada per tal d’acostar-los títols de gran qualitat que no es troben habitualment als circuits comercials.

La programació de la Mostra és, a més, específica d’un espai geogràfic i cultural tan definitori de la nostra identitat com és la conca mediterrània; un espai divers i plural tan enriquidor com tràgic; font d’inspiració per a la producció artística, amb contradiccions, reptes, xocs, esperances i un futur per definir.

ENTITAT

Mostra de València i Iniciatives Audiovisuals és una entitat pública empresarial creada per l’Ajuntament de València el 2011 que es rellança el 2018 amb la voluntat de recuperar el festival de cinema Mostra de València-Cinema del Mediterrani. Dins d’aquesta voluntat està la visió de construir un projecte sòlid i a llarg termini que consolide la Mostra com un referent cultural de la ciutat i per a la ciutat, i amb la màxima projecció possible fora del nostre territori.

TRANSPARÈNCIA

Consulta el portal de transparència fent click en el següent enllaç: